Hallo supermama!

Kom binnen! Zet u! Taske koffie?

Ik ben Stefanie, mama van stuiterbal Jef (°2015) en de ambitieuze (ze wil later zeemeermin worden) Lily (°2013), gedreven onderneemster en halve trouwboek van de Engelse Iain.

Jarenlang werkte ik voor een grootbank – totdat er weer een grote herstructurering werd aangekondigd. Dit was voor mij de schop onder mijn spreekwoordelijke kont die ik nodig had om eindelijk mijn ambities als ondernemende mama van stal te halen!

En ik hoefde mijn ondernemersidee niet ver te zoeken: met twee opgroeiende kids in huis botste ik bijna dagelijks op situaties waarvan ik dacht: ‘goh, als dit of dat zou bestaan, hoeveel makkelijker zou mijn leven als mama dan niet zijn!’.

Case in point: het eetritueel van onze jonge spruiten dat vaak eindigde met een ontplofte keuken, vieze kleertjes en een vloer vol etensresten. Welke mama heeft zin (of tijd!) om na elke maaltijd keuken én kleren én kinderen (én zichzelf 😉) te moeten wassen… de vraag stellen is ze beantwoorden!

 Toen bleek dat er amper slabbetjes op de markt waren die hielpen voorkomen dat elke maaltijd gepaard ging met nieuwe outfit(s), ontwikkelde ik Lilipoppy’s eerste (en nog steeds meest succesvolle product): de slabbetjes met lange mouwen voor knoeikampioenen.

 

Van mama’s voor mama’s

Het was het startschot voor Lilypoppy: een merk van kwaliteitsvolle accessoires voor baby’s en peuters die het leven van mama’s (en papa’s) makkelijker maakt.

Producten gemaakt door een mama die dag in, dag uit ondervindt waar de mainstream producten tekort schieten. In een hip jasje gestoken én uitvoerig getest en goedgekeurd door onze professionele testers Jef en Lily, dat spreekt!

 

Real. Clever. Fun.

En ik heb nog véél plannen met Lilypoppy: ik zie het als mijn missie om mama’s échte, clevere en leuke handvaten aan te reiken over het mama-zijn:

  • met inspirerende blogs die jou meer vertrouwen geven in je rol als mama
  • met originele producten die de ontwikkeling van je kids stimuleren
  • met activiteiten die jullie samen quality time doen beleven

Het is mijn ultieme droom om andere mama's te inspireren naar een ontspannen ouderschap waarbij jij de dingen kan doen die jij als mama écht belangrijk vindt!

 x Stefanie

 Heb je vragen? Wil je iets kwijt?

Contacteer mij!

 En lees zeker de Lilypoppy Blog vol tips, inspiratie en handvaten voor mama’s!

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Als je op oké duwt, dan vallen er echte koekjes in je schoot! Echt waar!
Dikke merci om je in te schrijvenI Met de couponcode WELKOM10 ontvang je 10% aan de kassa!
This email has been registered